Speciale Limited Edition

De Shelter Black & White is gebouwd op basis van de Shelter Plus. Het interieur en de technische specificaties zijn gelijk aan de Shelter Plus.

Zijn bijzondere uitstraling maakt de Shelter Black & White edition zo speciaal.

Er worden dit jaar slechts een gelimiteerd aantal Shelters Black & White geproduceerd. Wilt u één van de gelukkige Shelter Black & White eigenaren zijn? Wees er snel bij en kom langs in onze Flagship store! Onze adviseurs staan voor u klaar.

Met de Shelter Black & White edition bespaart u €1.392,- in vergelijking met de Shelter Plus! Dit komt doordat de standaard uitvoering van de Shelter Black & White wordt geleverd met witte beplating, aluminium velgen, zwarte tent- en deurlijsten, zwarte buishandgrepen en een zwarte disselafdekking.

Shelter Black & White - Zwarte elementen

Black

De bijzondere uitstraling van de Shelter Black & White is opmerkelijk genoeg zowel elegant als stoer te noemen. De matzwarte elementen komen in de ramen, lijsten rondom, stevige handvatten en traanplaat disselafdekking naar voren.

White

De Shelter Black & White heeft een witte gladde beplating. Gaat u graag stralend op reis? De Shelter Black & White is de perfecte keuze voor u.

Shelter Black&White witte beplating
Configureer de Plus met Black & White exterieur
Kom de Black & White bekijken in de Kip Flagship Store