Caravan service

Kip Caravans als Full Service bedrijf

Ruim 80 jaar is Kip Caravans toonaangevend in Nederland als producent van luxe caravans. Gezien de rijke historie, onze focus op hoge kwaliteit, kennis en ervaring, hebben wij grote expertise op alle facetten rondom het gebruik van de caravan.

In deze rijke historie hebben wij een focus op hoge kwaliteit, een innovatieve cultuur met uitermate kundige en ervaren team opgebouwd. Hierdoor heeft Kip niet alleen grote expertise in de fabricage van caravans maar op alle facetten van de service verlening voor caravans.

Partners voor caravan onderhoud service

Kip biedt al vele jaren via geselecteerde partners een hoog niveau van onderhoud service. Door gebruik te maken van een select netwerk van gecertificeerde partners verzekert Kip Caravans zich ervan dat alle klanten goed geholpen worden.

Welkom bij Kip Service Center

Het Kip Service Center in Hoogeveen is een apart bedrijfsonderdeel en biedt jou de voordelen van een nauwe samenwerking met de Kip fabriek. Bij het Kip Service Center kun je terecht voor betrouwbaar advies op het gebied van onderhoud en schadeherstel van jouw Shelter. De experts van het Kip Service Center staan graag voor je klaar en zorgen ervoor dat je veilig op vakantie kunt gaan met je Shelter.