Ervaring met de Kip Shelter

Ervaring Bram en Kiki met de kleine caravan Kip Shelter

“Een caravan was zeker niet waar onze interesse naar uitging”

Fam. Zaalberg, Oegstgeest

Ruim 40 jaar waren wij al traditionele tent-kampeerders in hart en nieren. Jarenlang hebben we onze vakanties gedurende het hele jaar op de motor doorgebracht. We trokken door de mooiste streken van Europa, van Italië, Frankrijk, Zwitserland tot Engeland aan toe.

Toen onze twee kinderen erbij kwamen hebben we een zijspan aan de motor gehangen. Na het derde kind was dit niet meer mogelijk en hebben we voor een vouwwagen gekozen.

Wat nu?

Een caravan was zeker niet waar onze interesse naar uitging. Als er nou iets bestond waarbij je hetzelfde gevoel en comfort kon hebben als bij een vouwwagen die je achter je auto kan knopen, en iets wat ook nog eens gedurende het hele jaar gebruikt kon worden, dat leek ons ideaal!

Dit voldoet aan alles wat wij nodig hebben

Tijdens een bezoek aan de vrijbuiter zei mijn vrouw plotseling: ”Hier om de hoek staat iets wat volgens mij voldoet aan alles wat wij nodig hebben als kampeermiddel”. En ja hoor, ik kwam de hoek om en zag daar een fantastisch klein, compact kampeermiddel wat ik perfect achter mijn auto kon hangen: de Kip Shelter. Uitgerust met luifel, een ergonomisch moderne inrichting én ruimte om je motor mee te kunnen nemen!

Dit voldoet aan alles wat wij nodig hebben

Geloof me, iedereen die een vouwwagen koopt denkt hetzelfde: lekker makkelijk op te zetten, daar kan ik het hele jaar mee op vakantie! Nou, 9 van de 10 mensen gebruikt zijn vouwwagen volgens mij alleen in de zomermaanden, en dan moet het ook nog eens niet te koud of nat zijn. Na een ongelukkige vakantie met veel regen en geen tijd voor de vouwwagen om op te drogen was het tijd voor wat anders, ik ga tenslotte toch op vakantie om uit te rusten?

Wat meteen opviel was het opzet gemak op onze bestemming en de stahoogte binnen (ik ben bijna 2 meter lang). Daarnaast heb je binnen gewoon het gevoel dat je buiten bent, mede door de panoramische kijk door alle grote vensters, en het zicht op de buitenkeuken door de brede toegangsdeur. Ook de bagagemogelijkheden en de ruime slaap-inrichting waarmee de Shelter is ontworpen hebben ons gedurende het gehele jaar heerlijk vakantieplezier bezorgd. Op zo een moment is er voor mij niets meer te wensen over!

Wij gaan dit jaar weer heerlijke avonturen tegemoet met onze intieme, sfeervolle en zeer gerieflijke Shelter, die laten we echt niet thuis.