Over Kip Shelter

Kip caravan, voor de echte liefhebber

De Shelter wordt ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek van Kip Caravans in Hoogeveen. Kip Caravans is de enige caravanfabriek in Nederland en vertegenwoordigt 80 jaar caravan ervaring. Met een duidelijke blik op de toekomst en respect voor onze historie ontwerpen, bouwen wij nieuwe caravans voor mensen die liefde koesteren voor kamperen en oog hebben voor kwaliteit.

Kip Caravan Fabriek - Shelter

KIP Shelter: Uw Compacte Caravan Tot 750 kg

Het Shelter team binnen Kip Caravans houdt zich bezig met de ontwikkeling en productie van de diverse Shelter modellen. De jarenlange ervaring van Kip met de ontwikkeling en productie van tour- en hefdakcaravans nemen we mee in de ontwikkeling van de Shelter. Hierdoor zijn we in de gelegenheid een product te bouwen dat voldoet aan de wensen van de veeleisende, echte kampeerder.

Shelter Kleine Caravan tot 750 kg

Kip Full Service

Naast ontwikkeling en productie zijn er in Hoogeveen ook de faciliteiten aanwezig voor onderhoud en het stallen van u Shelter. Met deze diensten, bieden we een allround pakket, waarmee we u als Shelter kampeerder alle zorg uit handen nemen en u zo optimaal mogelijk kunnen laten genieten van de kampeervakantie.

Kip Caravan Fabriek